Aktuellt

Studera i Washington USA

University of Washington är en av de bästa platserna för en examen för att få en magisterexamen eller doktorsexamen i utbildning. Det är också känt som “College of Education” och det är flaggskeppet universitet för staten. Graduate School of Education vid University of Washington har en av de bästa lärare fakulteter, fakultetsmedlemmar och assistenter, plus att den har den högsta andelen internationella fakulteten.

Akademisk program

University of Washington har utmärkta akademiska program för utbildning av lärare. De utbildningsprogram som erbjuds är både akademiskt rigorösa och personligt berikande. Kurser undervisas av fakultetsmedlemmar med yrkeskarriärer i undervisning. Detta gör kurserna mycket fördelaktigt och väl värt investeringen i tid och pengar. Det finns flera magisterexamen i utbildning vid universitetet. Det finns program inom grundutbildning, förskoleverksamhet, skolvetenskap, lärarutbildning, lärarförberedelser, specialpedagogik, lärarutbildning (förskola) och specialpedagogik (grundutbildning). De har alla kvalificerade lärare som skulle kunna hjälpa dig att nå dina karriärmål.Utbildningen har en egen institution för specialundervisning, som inkluderar undervisning för studenter med särskilda behov. Det startades första gången på 1930-talet när det inte fanns några program för barn med funktionshinder. Idag är avdelningen en av de bästa i landet och en av de ledande avdelningarna i landet. Det finns doktorandprogram i utbildningen. De flesta av dessa har ett unikt fokus. Master of Education (MEd) programmet är en kandidatexamen i utbildning och koncentrerar sig på avancerade undervisningsmetoder.

Det finns också doktor i utbildning (DEd) program som är en doktorsexamen i utbildning och är den högsta utbildningsnivån. Programmet avslutas efter fem års utbildning och består av totalt 24 terminer. Detta program ger dig många möjligheter att gå in i undervisningen. Master of Education (MEd) och Doktor i utbildning (DEd) program erkänns internationellt. Många studenter söker examen i utbildning och de kommer att gå till universitetet och kunna dra nytta av dessa program. Detta är mycket viktigt att dra nytta av eftersom många andra institutioner inte erbjuder dessa två program.

Dessa program är till nytta för utbildningen professionell eftersom de kan främja sin utbildning och expertis inom utbildning. De kan undervisa på högre nivåer i sin karriär. Detta innebär fler alternativ för avancemang och bättre lön.

Besök denna sida jagvillhaundervisning.nu om studier för vidare information.